Veidi üle aasta on möödunud hetkest, kui Renārs Kaupers (Brainstorm) ja Evert Sundja (Ewert and The Two Dragons) sulgesid ennast Renārsi kööki ja asusid tööle uue loo kallal. Tänaseks on lugu aitanud kirjutada seitse kaasautorit, lisaks esialgsele kahele köögis viibijale. Selle tulemusena on sündinud kahe suurima Baltikumi bändi ühissingel — “We Wait For The Light”.

Pärast demo valmimist, salvestati lugu Tallinnas, kus helirežisööriks oli noor andekas produtsent, Sander Mölder ning mille käigus sai lugu endale uue meloodilise kõla. Hiljem aitasid lugu lihvida Rootsi produtsendid Povel Olsson ja David Larson.

“Veidi üle aasta tagasi sain ma kõne tundmatult numbrilt. Tuli välja, et see oli Renārs Kaupers Brainstormist, kes helistas. Tal oli plaan kirjutada koos lugu, seega seda me tegime ja alustasime koos jämmimist. Ja tulemuseks on see lugu — kena ja lihtne pop-lugu, millel suve tunnet juures. Heliliselt kindlasti erinevam varasasemast, mida Draakonid teinud on, samas tegemist on koostööga, seega usun, et selle võib meile andestada,” sõnas Ewert Sundja.

Kuula lugu “We Wait For The Light” SIIT!