„Kaheksa aasta eest, 9. juulil olime teel ühele suvisele festivalile esinema ja juht kaotas mäe taha jäänud järsus kurvis sõiduki üle kontrolli. Auto rullus üle katuse ja maandus kraavi. Täpselt massiivse kivi kõrvale ja väga rasketest tagajärgedest lahutasid meid mõned meetrid. Õnneks olid meil kõigil turvavööd kinnitatud ja pääsesime ühegi füüsilise vigastuseta. Vaimselt jättis see õnnetus märksa tõsisema jälje ja sellest ajast pole mu lähikondlastele saladus, et autosõit on minu jaoks probleemne ja hirmutav,“ kirjeldas loo sõnade tausta bändi laulev kitarrist Helena Randlaht.

Lisaks bändile teeb loos kaasa Pärnu trompetist Karl Kivi. „I Don’t Drive“ on salvestatud Pärnus Heliala stuudios ja selleks kasutati 24-realist lintmakki.

„Materjal, mille oleme oma kolmandaks albumiks kirjutanud, tundus lindi peale salvestamiseks väga sobiv. See, mida lint heliliselt võtab ja salamisi juurde paneb, on väga äge. See sobitus meie jaoks väga hästi sellesse konteksti,“ kirjeldas Randlaht.

Sibyl Vane on Eesti alternatiirvroki trio, mille asutasid laulev kitarrist Helena Randlaht ja bassist Heiko Leesment Pärnus. Kaheksa aasta jooksul on bänd koostöös Läti plaadifirmaga I Love You Records avaldanud kaks täispikka albumit ja tuuritanud Euroopas. 2018. aastal osales bänd looga „Thousand Words“ Eesti Laulu konkursil, kus žürii häältega jäädi lõõparvestuses teisele ja üldhäältega neljandale kohale.