“Lugu “Aeg” räägib ühel kõige igavikulisemal teemal ning ta sündis koos voolava meloodiaga ühtse tervikuna”" räägib laulu saamisloost autor Ott Lepland.

Ka Bert Prikenfeld ei ole kiitusega kitsi ning toob välja Oti pühendumise muusikale järgmiste sõnadega: “Oleme Otiga ka varem koos musa teinud ja alati on õhku jäänud positiivsed noodid, olgu selleks olnud mõni r&b ja hiphop mõjutustega lugu või laululaagris kirjutatud popim kraam, Ott on vokaalselt alati väga võimekas!". Bert jätkab: “Arvestades mu varasemat muusikalist tausta, siis minu jaoks oli päris suur väljakutse kokku panna ja luua justnimelt sellist pop-ballaadi, vahepeal tundus, et radikaalsemaid biite on teinekord isegi veidi lihtsam kokku seada”, muigab produtsent.

Loole lisavad vokaalset ilu Ott Leplandi kvartetis kaasa löövad Elis Loik, Kristiina Renser ja Karl-Erik Tamme. “WAF koori taustaga kvartett, Maikeni juhendamisel, on kindlasti üks väga võimekas ja selgelt eristuv kooslus. Mul on hea meel, et saime Elise, Kristiina ja Karl-Eriku hääled sulandada minu värske loominguga” võtab kogu loomingulise protsessi kokku Ott Lepland.