“My Mind’s So Lost (On You)” on Brainstormi esimene singel 2018. aasta kevadel ilmuvalt uuelt albumilt. Nii selle loo ja kui kogu ülejäänud albumi valmimisele aitavad kaasa Rootsi produtsendid ja laulukirjutajad Povel Olsson ning David Larsson. “Loo idee autoriks on meie kitarrist Magic,” räägib Brainstormi solist Renārs Kaupers. “Ta valis välja ühe kauni luuletuse pealkirjaga “Must ronk”, mille autoriks on Läti poeet Imants Ziedonis, ning tegi sellest loo, mida arranžeeriti ja salvestati mitu korda ümber. See kõik toimus enne, kui loo kallal bändi ning Poveli ja Davidiga tööle hakkasime. Lugu on võrreldes esimese versiooniga väga palju muutunud.”

“Kui loo sõnadesse süveneda, siis võib see rääkida näiteks mehest ja naisest, kes töötavad ühes kollektiivis,” mõtiskleb Renārs. “Neil mõlemad on perekonnad, kuid nad armastavad ka teineteist. See platooniline suhe on nende mõlema jaoks oluline, neile piisab lihtsalt teineteise nägemisest ja ühes ruumis olemisest. Aga ühel päeval on naine kadunud – vahetas näiteks töökohta – ja mees on meeleheitel, sest need teineteise kõrval olemise hetked on tema jaoks eluliselt olulisteks muutunud.”
Uue albumi visuaalse poole autoriks on tuntud fotograaf ja režissöör Anton Corbijn. Fotosessioon toimus Riias ja uue singli ametlik kujundus on üks esimesi avalikustatud fotosid antud sessioonist.
Brainstorm tuuritab hetkel Venemaal ning esineb kümnes sealses suurimas linnas. Uude aastasse on planeeritud kontserdid Inglismaal, Leedus ja ka Eestis. Suvi toob Brainstormi jaoks endaga kaasa viie kontserdi pikkuse tuuri kodumaal Lätis. Eelmine Läti tuur tõi bändi kuulama kokku üle 100 000 inimese.