Lugu räägib milline on tõeline ning siiras inimeste vaheline sõprus. Andestamine, usaldamine ja turvatunde pakkumine on väärtused mida lauluga soovitakse esile tõsta.

„Regati poiste esitatud muusika on ka mulle südamelähedane ning teeb tuju alati heaks. Kuna oleme ka eelnevalt olnud sõbralikult koos lavalaudadel, siis tundus olevat hea mõte teha enda fännidele sõbrapäeva kingitus just koos Regatiga ning laulda koos sõprusest”, räägib Gerli loo sündimise tagamaadest.

„Kui eelnevalt oleme Regatiga lindistanud enamasti vanu megahitte uutes seadetes, siis seekord on tegemist täiesti uue looga. Kuna nii olulisel teemal nagu sõprus on viimasel ajal väga vähe lauldud siis leidsime, et retroraamid ei tohi saada meile piiranguks eneseväljendusel ning nii uus lugu saigi linti tehtud. Ma ei välistaks ka edaspidi uuemat repertuaari koos toredate artistidega”, lisab Regati solist Marek Jürgenson.

Sõbrapäevale pühendatud laulu muusika on kirjutatud 80-date menubändi Radar klahvpillimängija ning paljude selle aja hittlugude autori Sergei Pederseni poolt. Loo sõnade autor on Leelo Tungal.

Kuula lugu ja avalda oma arvamust kommentaariumis!