„Tugevam“ pärineb maikuus ilmuvalt teiselt sooloalbumilt, „LP“.

„Olen teise sooloplaadi kallal vahelduva eduga tööd teinud juba mõned aastad,“ ütleb Lauri. „Plaanisin albumi välja anda eelmisel aastal, peale „Eesti Laul 2014“ konkursil osalenud pala, „Lootus“ ilmumist. Elul olid minu jaoks aga teised plaanid ning album lükkus edasi,“ räägib laulja.

„Töö muusika kallal aga jätkus ning lõpuks tegin valmis täpselt sellise albumi nagu tahtsin,“ ütleb Lauri ning lisab, et 16 omakirjutatud looga albumil (8 eesti- ja 8 inglisekeelset) on publiku jaoks loodetavasti nii mõnigi üllatus. „Singel, „Tugevam“ on kindlasti üks plaadi popilikumaid palasid. Olen 80ndate ja 90ndate muusikaga üles kasvanud ning loo helikeel reedab ajastu mõjutusi kindlasti,“ räägib Lauri.
„Lugu on tempokas ja positiivne ning aus tekst räägib iseenda eest,“ iseloomustab loo autor ja kaasprodutsent (koos Semy Morgun'iga) oma värsket singlit.

Lauri Pihlapi album, „LP“, ilmub maikuus ning sisaldab muuhulgas ka varem avaldatud singleid nagu „Lootus“, „Suvi (Maailmaserv kus puhata)“ ning „You Ain't What I Need“.