Serebro on üks tuntumaid Vene uue põlvkonna tantsumuusika artistide kollektiive, kes alustasid tegevust 2006. aastal. Suurema tuntuse saavutasid aastal 2007, kui nad esindasid Venemaad Eurovisioonil Helsingis ja saavutasid kolmanda koha Serbia ja Ukraina järel lauluga "Song #1". Möödunud aasta sügisel andsid neiud Tallinnas kaks väljamüüdud kontserti, seekordne esinemine Valgas on esmakordne Lõuna-Eestis.

Serebro on võitnud hulgaliselt erinevaid muusikaauhindu, sealhulgas MTV auhinnad "Parim uustulnuk" ja "Parim Vene artist".

Valga linnapargis toimuval kontserdil esinevad lisaks Serebrole soojendajatena 3 Live Project Lätist – tegemist on Läti nr 1 DJ Ex Da Bassi live projektiga, kus löövad kaasa ka erinevad pillimehed ning muusika sünnib kohapeal DJ ja muusikute koostöös. Lisaks astuvad üles Eesti lauljatar Renate ning ansambel MayDay/МейДей, kes on vanim Eestis tegutsev ja venekeelset muusikat pakkuv ansambel. Parimat tantsumuusikat pakub nii enne kui peale artiste DJ Lenny LaVida!

Piletid on eelmüügis Piletilevi müügikohtades kuni 29. juulini hinnaga 15 eurot. Saadaval on ka viimased VIP-piletid, hinnaga 70 eurot, mille tellimine käib läbi e-posti info@tre.ee . VIP-pilet sisaldab: eraldi VIP tsoon ja suurepärase vaatega rõdu, eraldi VIP-baar, omaette WC-d ja tervitusjook.