Nižni Novgorodist sõidab külla The Soul Surfers, eelmisel aastal Los Angelese plaadifirma Ubiquity alt esimese kauamängiva välja andnud kollektiiv, et esineda koos kohaliku funk’i-skeene eestvedaja Lexsoul Dancemachine'iga. Plaate keerutavad kahel õhtupoolikul Misha Panfilov, DJ Bandit, Gonza, Vares, Kähr, Ehte, Photoindustries ja San Antionio.

Lexsoul Dancemachine on hetke kuumim artikkel - jaanuarikuu enimmängitud pala Raadio 2's oli "The Poet," samuti valiti ansambli debüütalbum "Deus Lex Machina" Raadio Tallinna kuu albumiks ning bändist sai kuu artist ajakirjas Mood. Kontserdil kuuleb nii debüütalbumi materjale kui saab maitse suhu suveks planeeritud teisest kauamängivast.

Vaata ka väljaande Neljas Dimensioon reporteri Heleri Alli tehtud vahvat intervjuud:

Estonian Funk Embassy on sündinud viimastel aastatel laiemat kõlapinda leidnud kohaliku funk-soul-diskomuusika esiletõusust. Virtuaalne saatkond astub ellu, et viia eesti artistid välismaale ning tuua välisartistid Eestimaale. EFE eesmärk on panna inimesed tantsima, aidata muusikat levitada ja tuua kokku heatujumuusika austajad. Muu hulgas asub EFE tööle selle nimel, et järgmisel aastal muudetaks Eesti Muusika Auhindadel "jazz" "jazz/funk" kategooriaks.

Tartu Facebooki evendi leiad SIIT ja Tallinna oma SIIT