Süntpopi sensatsioon Hurts ja Baltikumi kontsertide korraldaja L Tips Agency koostöös bobe.me veebilehega kuulutavad välja võistluse leidmaks bändile nendeks kolmeks kontserdiks parim soojendusesineja. Kõikidel bändidel ja artistidel, kes on huvitatud lavalaudade jagamisest Hurts’iga, on võimalus saata oma sooviavaldus aadressile hurts@bobe.me kuni 22. oktoobrini.

Baltikumi kontsertide korraldaja ning teised muusikatööstuse eksperdid valivad soovijate hulgast välja üheksa põnevaimat artisti ning bobe.me fännid Facebookis oma lemmiku. 10 parimat bändi saadetakse Hurts’i management’ile kuulamiseks ning nemad langetavad lõpliku otsuse. Soovime kõigile palju edu!

Manchesterist pärit Hurts on indie-elektrogrupp, mille liikmeteks on laulja Theo Hutchcraft ja klahvpillimängija/kitarrist Adam Anderson. Debüütsingel ‘Wonderful Life’ anti välja 2009. aastal. Esimene album ‘Happiness’ ilmus 2010. aasta septembris - see jõudis kaheteistkümne Euroopa riigi müügiedetabelites esikümnesse ning albumilt võib lisaks hittidele ‘Wonderful Life’, ‘Better Than Love’ ja ‘Stay’ leida ka dueti “Devotion” Kylie Minogue'ga.

Teine stuudioalbum ‚Exile‘ ilmus 2013. aasta märtsis. Selle albumi esitlustuuri raames jõuabki bänd Baltikumi ning astub 3. novembril üles Saku Suurhallis, 4. novembril Arena Rigal, Riias, Lätis ning 6.
novembril Siemens Arenal, Kaunases, Leedus. Piletid Tallinna kontserdile on saadaval Piletilevi müügipunktides ja www.piletilevi.ee kodulehel.