BDG Musicu produktsioonijuhi Mihkel Sirelpuu sõnul Lady Gaga uue show puhul on tegemist ülikeerulise lavakonstruktsiooniga ning iga detail vajab mitmekordset ülekontrollimist. "Lady Gaga "The Born This Way Ball" maailmaturnee jaoks väljatöötatud lavakonstruktsioone peetakse suurimateks, mis kunagi kontserditurneeks ehitatud on. Ainuüksi tehnilisi arvutusi ja jooniseid on meile saadetud poolteist tuhat lehekülge. Kohale sõitnud tehnilise meeskonna esindajate ülesandeks oligi kontrollida üle kõik detailid seoses lava ehitusega Tallinna Lauluväljakul, et poleks mingeid erisusi jooniste ja tegelikkusega. Samuti olid nad siin selleks, et ära lahendada Lauluväljaku mäe tõusu probleem, kuna kontserdi ajal on kasutusel lausa kaks helipulti ning neli torni heli- ja valgusvarustusega," kommenteeris Sirelpuu.

Lady Gaga show tarbeks tuuakse Tallinnasse kaasa võimalikult palju asju - alates riietusruumide mööblist ja kraanikaussidest golfikärude ja lava barrikaadini välja. "Ka riietusruumid olid kohtumisel eraldi teemaks. Lady Gaga meeskonna esindajad vaatasid üle, mida Lauluväljaku hoone tagaruumid pakkuda suudavad ning kas toad, mis me riietusruumideks valinud oleme, oleksid ikka õige suurusega ja õigetes kohtades nagu meie käest nõutakse," lisas Sirelpuu.

Kokku kasutatakse Lady Gaga maailmaturneel üheaegselt nelja lavakomplekti ning sel hetkel, kui ühes linnas toimub kontsert, pannakse samaaegselt veel kolmes kontserdipaigas hiigellava üles. "Lava ülespanemiseks kulub koguni viis päeva. Ning kuna Leedu, Läti ja Eesti kontsertide vahel on vahe väiksem, pannakse kõigis kolmes Balti riigis lavad üheaegselt üles. Lady Gaga tehnilise meeskonna poolt kutsutakse neid Baltikumis kasutatavaid lavasid hellitavalt "The Three Amigos"," muheles Sirelpuu.

Maailma popstaar number üks Lady Gaga esineb laupäeval, 25. augustil Tallinna Lauluväljakul uue maailmaturnee "The Born This Way Ball" raames. Show erikülalistena astub lavale Briti glämmroki ansambel The Darkness ja DJ Lady Starlight.