Albumil teevad kaasa muuhulgas Taavi Paomets (Avoid Dave), Pille Vilgota (Tartu Popi ja Roki Instituut), räppar Suur Papa ja paljud teised. Plaat lindistati muidu peamiselt metal-muusikat salvestavas Blacklist Recordings stuudios Margo "Marx" Rindemaa käe all, kes on tuntud bändidest Pedigree ja Who Framed Roger Moore.

Albumit on alates tänasest kuni 10. detsembrini võimalik Genka ja Paul Oja plaadifirma Legendaarne Records (www.legendaarne.ee) kodulehelt tasuta alla laadida. “Muusika nagu värske õhk ja joogivesi peaks olema kõigile tasuta. Institutsioonid, kes neid toredaid asju maksustavad, ei oma reeglina mitte mingit muud sidet muusikaga, peale selle eest raha kasseerimise. Head inimesed kes tahavad oma lemmikartiste toetada leiavad selleks viisi nii või teisiti. See võiks olla koht kus kapitalistlik kurjus ei kehti,” ütleb albumi tasuta jagamise kohta Paul Oja.

Alates 10. detsembrist on limiteeritud tiraažiga plaati võimalik hankida esitluskontsertidelt ja jaekauplustest nii kaua, kuni seda jagub. Tiraaž on väike! Enne jõule võib albumi hankida endale ka pea kõikidest digitaalpoodidest. Lisaks tavapärasele albumile on seal saadaval ka “raadiosõbralikum” versioon tervest materjalist.

Albumi esitluskontserdid toimuvad 10. detsembril Tallinnas, klubis Sinilind ja 17. detsembril Tartus klubis Illusion. Nende jaoks on kokku pandud spetsiaalne live-bänd. Mõlemad kontserdid on vanusepiiranguta.