Glastonbury festival toob kokku 140 000 kuulajat, olles üks maailma suurimaid muusikafestivale. Seekordse festivali piletid müüdi välja rekordilise ühe tunni ja 40 minutiga. Lätlase menubändile tehti pakkumine esinemiseks pärast seda, kui festivali agent Martin Elbourne nägi ansamblit esinemas nende albumi “Vel Viena Klusa Daba” – tuuri lõppkontserdil Riias, Skonto staadionil, mida külastas eelmisel suvel märkimisväärne arv - 26 000 kuulajat. Bändi manageri Guna Zucika sõnul nägi Glastonbury Festivali agent Martin Elbourne tollal BrainStormi nime kandnud läti bändi esmakordselt aga hoopis 2010. aastal Tallinnas Rock Cafes, mil astuti üles Tallinn Music Weeki raames.

Riias toimunud kontserdist on nüüdseks valminud film ning antud välja DVD ja Blu-Ray. Sama albumi inglisekeelne versioon, mis kannab pealkirja “Another Still Life”, on hetkel saadaval Itunes-is. Veel enne suve jõuab aga värske album ka Eesti poelettidele.

Prata Vetra lähitulevik on seotud mitmete teistegi suuremate esinemistega. Juba sel nädalal algab 9-kontserdiline albumi-tuur Venemaal, mais antakse kontserte Brightonis The Great Escape Festivali raames ning mais Music Matters Festivalil Singapuris. Lähiajal selgub, kas Prata Vetra sel suvel ka mõnd Eesti muusikafestivali külastab.