Läti poprocki lipulaev ja paljude eestlaste poolt palavalt armastatud bänd Brainsrom jõuab sügisel oma kõige uuemat albumit “About the Boy Who Plays the Tin Drum” esitlema ka Eestisse ning annab kontserdi Tallinnas, Rock Cafes. Külalisesinejana näeb ja kuuleb laval ka Ewert Sundjat (Ewert and The Two Dragons). Kontsert toimub 10. novembril ning piletid on müügil juba täna nii Monster Musicu kodulehel kui ka Piletilevis.

Uue albumi kallal töötamist alustati ligi poolteist aastat tagasi ning plaati salvestati kolmes erinevas kohas – Riias ja Ikškiles Lätis ning Rootsi pealinnas Stockholmis. Album ilmus nii läti, inglise kui ka vene keeles ning lood sündisid koostöös Rootsi produtsentide Povel Olsoni ja David Larssoniga. Albumit iseloomustab kõige paremini rõõm – rõõm lugude kirjutamisest ja koostööst, laulmisest ja mängimisest, rõõm aja veetmisest inimestega, kes on tuttavad juba lasteaiast peale.

Bändi klahvpillimängija Maris Mihelsons peab albumit üheks Brainstormi parimaks ning laulja Renars Kaupers sõnab, et tegemist on optimaalse tasakaaluga bändi energia, naudingute ja kosmiliste unistuste vahel. Uue albumi palasid ja Brainstormi vanemaid hitte saab kuulda juba 10. novembril Rock Cafes!