Estonian Dream Big Bandi ja suure ühendkoori ees soleerivad Maarja-Liis Ilus, Hedvig Hanson, Lenna Kuurmaa, Birgit Õigemeel, Jaanika Sillamaa, Uku Suviste, Koit Toome, Kristjan Kasearu, Jaan Pehk, Ott Lepland, Genka ning Apelsini “vanad” Jaan Arder ning Tõnu Aare.

Popkooripeo idee autori Mikk Targo sõnul ei ole siiski tegemist laulupeoga selle tavapärases mõistes. “Meie kontseptsioon on natuke teine. See tuleb üks väga äge pop-rokk-kontsert koos suure koori ja koosseisuga, mida tõesti varem keegi pole kasutanud. Lisaks on suurtel ekraanidel laulusõnad ja kaasa laulma oodatakse kogu publikut,” lisab Targo.

Olgugi et tegemist pole laulupeoga, on dirigendid kõik laulupeo-karastusega. Koore juhatavad Hirvo Surva, Aarne Saluveer, Siim Aimla, Tomi Rahula, Veronika Portsmuth ja maestro Eri Klas, kes tuleb “Suveööd” dirigeerima.

Repertuaaris seisavad kõrvuti nii popmuusika varasalve kuuluvad palad kui ka päris uued lood. Kolme tunni jooksul sõidetakse läbi kogu eesti popmuusika ajaloo kuni viimaste Eurovisiooni lauludeni välja. Saab näha, kuidas kõlavad koos kooriga “Rapuntsel” ja “Kuula”.

See on pidu neile, kes armastavad eesti laule ja koos laulda. Teretulnud on laululembesed ja rõõmsad inimesed!