Plaadi kallal alustati koos produtsent Robert Stanley Montesega tööd 2013. aasta suve hakul. „Oma debüütalbumit saan tõesti nimetada oma “hinge albumiks”, sest ma pole iial end nii sügavalt ja minu jaoks kõige olulisematel teemadel avanud, et kuulaja saaks plaati kuulates osa minu sisemistest võitlustest, mõtetest, võitudest, kurbusest, rõõmudest. Iga lugu minu albumil on omaette isiksus ja minu jaoks väga olulise tähendusega“, sõnas ta.

Albumil on kaastegevad mitmed tunnustatud välismaised muusikud. Nende hulgas on ühe loo kaasautoriks Michael Baker, kes oli 13 aastat Whitney Huston’i muusikaline juht ja tema bändi trummar ning hetkel tegeleb Annie Lennox’i uue plaadi produtseerimisega. Samuti Sean Charles, kellel on seljataga pikaajaline koostöö näiteks Michael Jackson’iga. „Mul on äärmiselt suur au, et minu albumil teeb kaasa ka mujal maailmas tunnustatud andekaid muusikuid“, ütles Adamson.

Album on alates 27.oktoobrist saadaval kõikides suuremates Eesti poekettides sh. Prisma, Rimi, Apollo, Rahva Raamat, Säästumarket ja elektroonilistes muusikakanalites nagu iTunes, Spotify, Amazon, Muusika24 jne.

Plaadiesitluskontserdid toimuvad reedel, 7.novembril, Tallinna restoranis Clazz ja laupäeval, 8.11 Tartus, Feel Good Music Cafe’s, mõlemas linnas algusajaga kell 21.00.

Lisaks Helen Adamsonile on lavakoosseisus Riivo Jõgi (klaver), Ian Mikael Kirss (trummid), Paul Neitsov (kitarr), Viljar Norman (bass), Merlin Porkma (viiul), Jelena Juzvik, Kaido Põldma ja Kadri Niine (taustavokaalid). Albumi ja fotode kujuduse tegi Rainer Olbri aka Metsakutsu.