"Laulukarusselli" režissöör ja lavastaja Elo Selirand peab ETV pikaajalist laste laulusaadet tähtsaks eelkõige seepärast, et nii osalejad kui ka vaatajad saavad sellest ainult häid emotsioone.

"Harva on sündmusi, mis on üdini positiivsed. Mis teevad südame heaks. Kui üks laps laulab kogu hingest, on maailm parem koht," ütles Selirand.

"Laulukarusselli" finaali 3-7-aastaste vanuserühmas esinevad:
Mikk Kaasik Tartumaalt Lähtest, juhendaja Jana Käär
Rimo Bachmann Viljandist, juhendaja Ene Raju
Karl-Reedik Mändar Saaremaalt, juhendaja Ülle Vallaste
Susanne Rull Tallinnast, juhendaja Maire Eliste

8-10-aastaste vanuserühmas:
Kaisa Padur Tallinnast, juhendaja Merle Adelmann
Marta Külaots Tartumaalt Kongutast, juhendajad Merilin Sinikalda ja Evald Raidma
Jaan Marten Pukk Pärnust, juhendaja Jana Trink
Kristin Põder Tartumaalt, juhendaja Ingrid Otti

11-13-aastaste vanuserühmas:
Laura Danilas Otepäält, juhendaja Ursel Oja
Violeta Osula Harjumaalt Loolt, juhendaja Leili Värte
Jüri-Saimon Kuusemets Tallinnast, juhendaja Kadri Hunt
Stefan Airapetjan Viljandist, juhendaja Hedi-Kai Pai

"Laulukarusselli" bändis mängivad Marek Talts kitarril, Reigo Ahven löökpillidel ja Mihkel Mälgand basskitarril ning ansambli juht Urmas Lattikas klaveril.

Suurim üle-eestiline laste lauluvõistlus "Laulukarussell" sündis 1992. aastal koostöös Lasteekraani Muusikastuudioga. Saate esialgse idee autorid on Eve Viilup ja Aarne Saluveer.
Kuid juba 1968. aastast alates, kui teleekraani ja vaatajate südamed vallutas “Entel-tentel”, on laste lauluvõistlused olnud ETV lahutamatu osa, oodatud nii osalejate kui ka vaatajate hulgas.

"Laulukarussellis" on osalenud paljud tuntuks saanud lauljad ja näitlejad: Maarja-Liis Ilus, Eda-Ines Etti, Gerli Padar, Liisi Koikson, Vaiko Eplik, Maarja Kivi, Triinu Taul, Lauri Liiv, Karol Kuntsel, Hele Kõre, Märt Avandi, Laura Põldvere, Maria Listra, Nele-Liis Vaiksoo, Sofia Rubina, Birgit Õigemeel, Kerli Kõiv jpt.