Euroopa Kultuuripealinna segakoori
lauljad tõdesid, et teavad laulu ansambli Dingo, kuid mitte lauljatar Marileenu esituses. Sellegipoolest võtsid nad väljakutse vastu.


I vooru ehk kodus õpitud laul:

Aita Leida nimeline segakoor - "Sa tule nüüd" (Tõnis Mägi)


Heidy Tamme: Mõnus oli näha teie energiat. Ilmed olid toredad ja elu sees.


Maire Aunaste: Ma pole ammu näinud sellist andumust. Tavaliselt kui eestlane laulab paradiisist, siis see kõlab nagu... (Maire jorises kurvalt sõna - paradiis - toim.) Aga siin kooris on kaks meest, kes teavad, mis on paradiis ja oskavad seda meeleolukalt laulda.


Sven Lõhmus: Mulle meeldib, et kõik koorid teevad oma asja. Energia on super!

Euroopa Kultuuripealinna segakoor - "Naer" (ans Virmalised)


Maire Aunaste: Mul on hea meel, et ma näen bürokraate, kes edendavad kultuuri!


Heidy Tamme: Suur tänu! Kuulsin läinud nädalal seda lugu Mikk Saare esituses ja tore, et see lugu on taas ausse tõusnud. Kuid oleksin tahtnud rohkem sügavust ja meeshääli. Mehi on vähe!


Sven Lõhmus: Ma olen endiselt fluidumis. Mulle meeldis Joosik - täiesti ajuvaba siil. Mulle meeldib, et naeratus pole ameerikalik. Vaid ehe ja eestlaslik.

Tõrva laulustuudio - "Kodusõda (ans Singer Vinger)


Sven Lõhmus: Mulle meeldis. Kõik liigutused, mis te tegite oma valgete kinnastega! Te olite fantastilised.


Heidy Tamme: Ma ei kuulnud ühtegi musta nooti. Teie esinemine läks mulle hinge! Ma usun, et need pagunid, mis teil on õlgadel, saavad ka tunnustustähti!


Maire Aunaste: Ma täna tulin hetk enne saate algust stuudiote lähedusse ja küsisin, et kuidas tänased koorid on, siis kahel meesoperaatoril silmad särasid ja nad ütlesid, et tore, kui noore tüdrukud tõmbavad õhku sisse. Ma ei tea, mida see tähendas. Kiideti ka teie liigutusi kinnastega!

II vooru laul:
Tõrva laulustuudio - "Amarillo" (Tarmo Pihlap)
Aita Leida nimeline segakoor - "Viimane auruvedur" (Ivo Linna)
Euroopa Kultuuripealinna segakoor - "Rahutu tuhkatriinu" (Marileen)

Heidy Tamme: Kõik koorid olid väga tublid. 13 tunniga lood selgeks saada.


Sven Lõhmus: Kõik esinemised olid super! Tahaks öelda, et väga õnnestunud esitus "Apelsini" loo puhul. Mul tekkis "Rahutut tuhkatriinut" kuuldes, miks neil on huuled värvitud.

Maire Aunaste: Ma saan aru, mis 40aastased mehed vaatavad noori naisi. Need ju ei irise. Sest Heidi Tamme ju muudkui iriseb teie kallal.

III vooru laul esitatakse koos tuntud Eesti artistiga, kelleks osutus Voldemar Kuslap. Looks "Mustamäe valss"

Trikimees Jürgen Veber oli kutsutud saatesse ütlema, kes rahvahääletuse tulemusena edasi jõuavad Tõrva laulustuudio! Maire, Heidi ja Sveni lemmikuks osutus Euroopa Kultuuripealinna segakoor.