Kambja laulukoori Läte kodusõpitud laul on „Ühe õhtu tähed" ansambli Rock Hotel repertuaarist. Koorilaulja Maarja Anton ütleb, et neil on saates väga tugevad vastased, kuid vaatamata sellele on Kambja lauljad lahinguks valmis: „Meeleolu on kõigil kõrgel ja oleme entusiasmi täis."

Laulu sõnad olid paljudele tuttavad ja said Maarja Antoni sõnul kiiresti selgeks. Õppida on tulnud liikumist. Stilistika osas lubavad Kambja lauljad järgida senist klassikalist joont.


Haapsalu kammerkoori esimese vooru laulu "Tango" on tuntuks laulnud Urmas Alender ja ansambel Ruja.
Haapsalu lauljate sõnul on sel korral mõnes mõttes kergem, sest on juba teada, mis ees ootab. Ühtlasi loodavad nad, et õhkkond on sel päeval sama sõbralik ja rõõmus kui eelmisel korral. Igal juhul on Valge Daami linna laulikud kindlad, et tublide dirigentide ja toreda liikumisjuhi kaasabil saab „Tangost" nende esituses üks vahva koorilugu.


WAF-koor õppis selgeks ansambli Mahavok loo „On läinud aastad", mis lauljate sõnul annab neile võimaluse näidata enda emotsionaalsemat ja õrnemat poolt.
„Selle laulu originaalesitus Kare Kauksi poolt on meeletult ilus. Kare Kauks oli kahe meie koorijuhi erialaõpetaja ja see teeb meie jaoks asja veelgi erilisemaks," kirjutavad lauljad blogis. Veel tuleb välja, et koor on saanud nime osas ettepanekuid vahetada praegune lühend WAF (We Are Family) eestikeelse MOP-i vastu (Me Oleme Perekond). „Meie uues loos on koht, kus pool koori laulab dõpdõpdõp, aga proovi lõppedes jõudsime hoopis variandini mopmopmop. Sellised pisikesed killud teevad töö palju lõbusamaks," avaldavad WAF-i lauljad.   Kooride blogid, laulud, videod, saates osalejate kommentaarid: www.etv.ee/laululahing.
 
Sel hooajal saab Laululahingule laupäeviti internetis kaasa elada juba hommikust alates. Kell 9.30-19 näeb veebikaamerapilti kooride proovidest, kus valmistutakse õhtuseks otsesaateks. Ka otsesaade on nähtav internetis.