Lenna Kuurmaa: ta hoiab naisi!

Jaan Pehk meenutas, et nägi Tanelit esimest korda, kui ta saates "2 takti ette" võistles koos Georg Otsa kooli õpilastega. "Ta on rahulikumaks jäänud," muigas Pehk. Genka jällegi kiitis Taneli muusikat: "Mulle meeldivad tema rokilikumad lood ja mulle meeldib, kuidas ta kitarri mängib!" Lenna, kes kõigist osalistest Tanelit enim tunneb ja temaga lugematul arvul kordi lava jaganud on, leidis, et Tanel hoiab oma partnereid väga hästi. "Vähemasti minul on alati olnud rõõm temaga koos musitseerida, ta hoiab naisi," tunnistas Lenna.

Getter Jaani: ta teab, kust läheb piir

Getter jagas lademetes ülivõrdeid, mis jätsid kohati kahjuks liiga pingutatud mulje ja andsid mõista, et need kaks omavahel kuigi tuttavad ei ole. "Minu esimene mälestus Tanelist oli see, kui ta käis Eurovisionil Eestit esindamas ja võitis. Siis ma tundsin uhkust, kuigi olin väga väike. Kogu Eesti rahvas tundis uhkust. Tanel on hästi hakkaja inimene, optimistlik, rokkstaar. Ta ei tee kunagi inimestele oma naljadega haiget, ta teab, kust läheb piir," kirjeldas lauljatar.

Hardi Volmer: talle on jumala poolt palju antud

Hardi Volmeril oli varuks tunduvalt nutikamaid võrdlusi: "Tanel on Tootsi tüüpi poiss, mitte mingil juhul Tali Arno. Talle on jumala poolt palju antud, kuna teadupärast pole tal ju kuigi palju haridust." Marju Länik asus aga kaitsepositsioonile, kuna staažikale diivale on läbi aegade närvidele käinud see, kuidas Tanelit ajakirjanduses kajastatakse. "Palju on juurde pandud ja vähe rõhutatud seda, milline Taneli sisemus tegelikult on. Ta on üks üdini andekas inimene, mitmekülgne artist!" kiitis Marju.