Kes on veidigi tuttavad trance-muusikaga, teab kahtlemata ka bändi Infected Mushroom. Juba üheksa albumit üllitanud legendid on jõudnud mängida sadu sette üle ilma ning võlunud trance'i austajaid kogu maailmas. 1996. aastal kokku tulnud Infected Mushroom koosneb kahest mehest: Erez Aizen ja Amit Duvdevani. Tegu on Iisraeli läbi aegade kõige menukama bändiga nii riigis sees kui ka välismaal. 

Infected Mushroomi jõuline ning kirjeldusele allumatu energeetika on juba ammu väljunud trance´i raamidest: nende kõla on täidetud elektroonilise muusika moodsate tuultega, alustades trummist ja bassist ning lõpetades dupstepiga, muusikarütmid koosmõjus tuliste kitarrisoolodega andmas edasi bändi kordumatut muusikastiili. Kontsertidel kuuleb nii puhast elektroonikat kui ka tuntud rokkhittide kaverversioone. Bändide The Doors ja Foo Fighters parimad remiksid, eredad duetid Jonathan Davisoni (KoЯn) ja Matisyahuga – see on kõigest väike osa põhjustest, miks publik nii väga armastab Infected Mushroomi.

Psy-trance´i maailmakuulsused pole harjunud valmistama pettumust oma fännidele ning lubavad anda nii kuuma etenduse, et selle energeetika keeb koguni üle!