Hiljuti debüütalbumi välja andnud Liis Lemsalul on viimasel ajal päris hästi läinud - lauluga "Made Up My Mind" pääses superstaar konkursi "Eesti Laul" poolfinaali ning Eesti Muusika Auhindadel on ta nomineeritud lausa kolmes kategoorias (Parima Naisartist, Parima Debüütalbum ning Parim Popalbum).

Liis Lemsalu sündis 20. oktoobril 1992. aastal Pärnus. Peatselt peale koolipinki asumist kolis ta perega Norra. Välismaal elades hakkas Liis isa Marek Lemsalu eeskujul jalgpalli mängima. Sportimise kõrvalt tärkas temas järjest enam ka huvi muusika vastu. Nii jõudiski neiu ühe projekt-koori katsetele, kuhu ta ainsa välismaalasena ka valituks osutus. Koosseisuga salvestati norrakeelne lastelaulu plaat.

13aastaselt kolis Liis Eestisse tagasi. Jalgpallitreeninguid jätkas lauljatar Nõmme Kalju naiskonnas. Peatselt vahetas Liis meeskonnaspordi WAFis (We Are Family Laulu- ja Tantsukool) tantsimise vastu. Ukse tagant laulutunde kuuldes tekkis tal tahtmine ka ennast selles valdkonnas rohkem proovile panna. Peale edukaid sisseastumiskatseid saigi tema esmaseks prioriteediks laulmine. Olles kolm aastat Maikeni käe all lauluoskust arendanud, otsustas Liis 2011. aastal Eesti Otsib Superstaari saatest osa võtta. Algus oli konarlik. Pääsu finaalivoorudesse tagas Liis endale alles lohutusvoorust.

Publikule läksid Liisi etteastetest enim hinge Adele "Someone Like You" ning Norra hällilaul "Den fyrste song eg høyra fekk". Finaalis seljatas Liis ka viimase konkurendi Artjom Savitski ning teda pärjati Superstaari tiitliga. Saate võiduga kaasnes plaadileping firmaga Universal Music.

Jedward on Iiri hip-popduo, kuhu kuuluvad identsed kaksikud John Grimes ja Edward Grimes. Bändi nimi tuleneb vendade esinimedest. Jedward esindas tänavu Iirimaad Eurovisiooni lauluvõistlusel jõudes 119 punktiga 8. kohale. Tegemist oli Iirimaa parima tulemusega pärast 2000. aastat. Vendadelt on ilmunud kaks albumit - "Planet Jedward" (2010) ning "Victory" (2011). 2009. aastal võtsid kaksikud osa ka saatest The X Factor. Hoolimata sellest, et lõpetati 6. kohal, on Jedward olnud üks edukamaid artiste saate ajaloos.

Jedward annab 29. jaanuaril Rock Cafes kaks vanusepiiranguta kontserti - kell 14.00 ja kell 18.30. Piiratud koguses pileteid on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti.