Londonbeat, kes alustas teekonda eile hommikul kell 8 Londonist, pidi Tallinnasse saabuma kell 16.40 Stockholmist.

Pressiesindaja Reno Hekkonens ja klubi 777 omanik Sten-Erik Jantson olid nagu kord ja kohus parasjagu staaridel lennujaamas vastas, kui saabus lubatud lennuk. Londonbeati aga ei kuskil!

Ainus telefoninumber, mis klubiomanikku ning üheksakümnendate megabändi ühendas, oli laulja (kes ühtlasi ka bändi mänedžer on) oma, kuid seegi jäi katsetustest hoolimata tummaks. Ka e-kirjadele ei saabunud vastust.

"Mõtlesin juba, et tuleb kuskilt leida kolm musta meest ning olen ise siis see üks valge, kui vaja, kes neil alguses bändis oli," kirjeldas Sten-Erik Publikule telefonis, kuidas ta jõudis juba kõik kõige hullemad stsenaariumid peas läbi mängida. "Andsin juba uusaastalubaduse, et hakkan paremaks inimeseks, kui oodatud kõne nüüd kohe tuleb," kirjeldas ta kolme teadmatuses veedetud tunni jooksul kogetut.

"On klubiga, mis on, aga Tallinkiga ei tahaks vägikaigast vedada," rääkis ta. Nimelt tuleb meestel täna enne klubikontserti veel anda esinemine ankrusoleval Tallinki laeval.

Lõpuks saabus kauaoodatud kõne - selgus, et Londonbeati meeste Londoni lend saabus Stockholmi nii hilja, et Tallinna lennust jäid nad juba maha, telefonid aga mingil veidral põhjusel ei töötanud. Paar tundi asjaajamist hiljem saadeti nad uue lennuga Oslosse, kust nad ka kauaoodatud kõne tegid ja endast elumärki andsid ning mõned tunnid hiljem ka Tallinnas lõpuks maandusid.

Nüüd on Londonbeat turvaliselt ja kindlalt hotellis ning magavad end korralikult välja. Bänd palus täna isegi võimalikult hilist heliproovi, et saaks 12-tunnisest lennuseiklusest korralikult välja puhata.

Nii, et juba täna õhtul võid "I've been thinking about you" hiti kuulutajaid näha oma silmaga klubis 777. Nad on kohal!

Kuula ka: