Video ülesvõtmiseks valiti välja kaunis juugenstiilis Taagepera loss, just oma avaruse, saalide, vingete sviitide ja majarahva vastutulelikkuse pärast. "Videos kehastub lauljatar Helena parunessiks, kes otsib enda üksildasse olemisse meelelahutust. Paruness korraldab oma lossis ekstravagantsemat laadi peo, kus toimub üsna veidraid ettevõtmisi ja sündmusi. Kuidas see kõik võiks lõppeda, näeb aga alles videost, kui see lõplikult valmis," kergitab kitarrist Vilho Meier video sisult saladuskatet.

"Võtted kestsid kaks ööpäeva, esimene päev lõppes kella kuue paiku hommikul ja kell kaheksa ootas juba hommikusöök. Esimese päeva õhtuks oli videost filmitud 10 sekundit," muigab Vilho. "Kuid eks kogu varajasem aeg kuluski põhiliselt ettevalmistusteks ja ikkagi hea tiimi töö ei saagi ebaõnnestuda," on ta veendunud. Tiimi kuulusid režissöör Janar Raidla, suurepärane operaator Heigo Lepla, multirindel rabaja Piret Sootla (stilist, meik, soengud, näitleja), valgusmeister Raiko Saadjärv, meikar ja soengutegija Kersti Niglas, koreograaf Janek Savolainen, "making of" filmija Henri Killõ ja suure töö tegija Jaanika Sokman.

Bänd veel salatseb selles osas, mis loole videot vändati - bändi Facebooki lehel käib parasjagu loos, kus õigesti arvanute vahel läheb jagamisele Loss Paranoiase debüütalbumeid. Ühtlasi saab ka sellest laulust nende järgmine singel.

Vaata pilte!