Lumesajuga aga kontserdi eriefektid ei piirdu. Terminaatori live’i ajal on oodata vägevat pürosõud, kust ei puudu mängukarud, tulekardinad, leegid ja sädemed. Bändi eriefektide nimekiri on üks Pühajärve Jaanitule esinejatenimekirja põhjalikuim.

Terminaator astub võimsa sõuga Pühajärve Jaanitule lavale 23. juunil. Lisaks astuvad Pühajärve Jaanitulel lavale Kerli, Tungevaag & Raaban, Smilers, Karl-Erik Taukar, Shanon, Koit Toome, Traffic, Daniel Levi, Ott Lepland ja Lemon Fight. Example’i ehk Elliot John Gleave’i esituses saab kuulata maailmakuulsaid hitte nagu “Kickstarts”, “All The Wrong Places“ “Changed The Way You Kiss Me” ja koostöös Calvin Harrisega loodud “We'll Be Coming Back”.

Paralleelselt pealaval toimuvaga leiab rannalaval aset vabariigi andekaimate riimiseadjate paraad. Oma talenti näitavad 5 Miinust, Genka ja Paul Oja live-bändiga, Arop, Wateva ning Tigran & Naan.

Lisaks heale muusikale, suvisele meeleolule ja armastatud staaridele on Pühajärvel võimalik end proovile panna traditsioonilistes jaanipäevamängudes, sooritada looduskauni Pühajärve kohal benjihüppeid ning lõbutseda lugematutel atraktsioonidel. Majutuseks on Otepääl rohkem kui 2000 hotellikohta. Festivalialal on avatud unikaalse asukohaga, maalilise pühajärve kaldal asuv telklaager.

Pühajärve Jaanituli 2018 piletid on alates tänasest müügil aadressil www.jaanituli.ee.