Juba oma karjääri alguses ei lasknud David Garrett muusikalistel žanridel end piirata. Sõna “Unlimited” (ehk “piiramatu”) tähendab tema jaoks kindlasti enamat kui vaid osa tuuri nimest. Tegemist on tema elufilosoofiaga. Kõik, kes Davidit teavad, teavad ka, et tema loomingulisus on piiritu. Oma kirega muusika vastu on tal õnnestunud tuua täiesti uus publik mitte ainult crossover stiilini, vaid tekitada paljudes inimestes huvi ka klassikalise muusika vastu. Tema käsitlused rokkhittidest nagu näiteks “Purple Rain” või “Smells Like Teen Spirit”, imekaunid versioonid paladest “Nothing Else Matters” ning “November Rain” ja põnevad töötlused maailmakuulsatest hittidest “Viva La Vida” ning “Hey Jude”, aga ka klassikalise muusika teosed nagu Beethoveni 5. sümfoonia või Debussy “Clair de Lune”, on pannud kuulajad kõvasti käsi plaksutama ja spontaanselt tantsima.

Pärast edukat “Explosive Live” kontserti 2017. aastal ootab David Garrett Eestisse naasmist väga: “Olen enne oma järgmise aasta “Unlimited – Greatest Hits – Live” tuuri väga elevil ja tahan rohkem kui kunagi varem oma fänne põnevale muusikalisele teekonnale viia,” sõnab ta. “Tahan koos oma bändi, sõprade ja fännidega tähistada muusikat ja möödunud kümmet aastat.”

Muusik on end viimase kümne aasta jooksul korduvalt ületanud. Tema eelmisele tuurile “Explosive Live” müüdi üle 400 000 pileti 20s erinevas riigis. Teda on kiidetud nii modernse crossover trendi pioneeriks olemise kui ka erakordselt virtuoosse mängustiili eest. Artist on pälvinud 24 kuld ja 16 plaatina auhinda maailma eri otstes Hong Kongist Saksamaa, Mehhiko, Taiwani, Brasiilia, Singapuri ja mitmete teiste riikideni.