Kes ei teaks selliseid megahitte nagu “The Sign”, “All That She Wants”, “Happy Nation”, “Cruel Summer”, “Don´t Turn Around”, “Never Gonna Say I´m Sorry”, “Lucky Love”, “Life Is A Flower” ja kõiki neid teisi lugusid, mis pärinevad läbi aegade ühe menukama popmuusikagrupi repertuaarist.

Üle 47 miljoni plaadi müünud megagrupp Ace of Base on tagasi Tallinnas ja seda ainsa kontserdiga Põhjamaades sel aastal!

Ace of Base on bänd, mis vallutas fööniksina muusikamaailma 1992. aastal debüütsingliga “All That She Wants”.
Veel samal aastal ilmus nende esimene kauamängiv „The Sign“, mis tagas neile pääsu Guinessi rekordite raamatusse kui kõigi aegade enim müüdud debüütalbum.
Ace of Base’i edu ei piirdunud ainult Skandinaavia ja Euroopa edetabelite vallutamisega, vaid juba 1993. aastal säras nende singel “The Sign” Ameerika Billboard edetabeli tipus.

Garaažibändist, mille moodustasid sõbrad Ulf Ekberg ja Jonas Berggren koos viimase õdede Jenny ja Linniga oli saanud ootamatult maailma popmuusika lipulaev, kuigi kõik oli alanud raskelt, nagu muusikamaailmas enamjaolt ikka.

1990. aastal otsustati panna bändile nimi Ace of Base, kuid suurt edu see veel ei taganud.
Aastaid saadeti vahetpidamata oma loomingut kõikvõimalikele muusikatööstuses tegelevatele inimestele, kuni saabus päev, mil produtsent nimega Denniz PoP oli “sunnitud” neid kuulama. Mr. PoP oli oma automakki sisestatud Ace Of Base-i singli “Mr.Ace” ja tehnilise rikke tõttu jäi kassett sinna kinni.
Nii oligi PoP sunnitud seda kuulama algusest lõpuni ja ta otsustas noored enda kaitsva tiiva alla võtta. Singlist “Mr Ace” sai megasingel “All That She Wants”.

Paljud tänased superstaarid on öelnud, et Ace of Base on üheks nende suurimaks muusikaliseks mõjutajaks olnud .
Lady Gaga on öelnud et tema albumilt “The Fame Monster“ on lugu nimega „Alejandro“ just üks neist, mille suurimaks mõjutajaks on olnud 90ndad ja Ace of Base. Sama kehtib ka loo „Eh Eh (Nothing Els I Can Say)" kohta.