Ööklubides käivad inimesed teavad Maarja Nuuti aastaid-aastaid kui üht südikamalt tantsupõrandal vastu pidavat tegelast. Kriitikud on registreerinud techno-muusika ilminguid ka tema albumitel. Ja nüüd läheb ta elus esimest korda sinna teisele poole – DJ-puldi taha ja teeb Kalana Saundi publikule tervistava kogemus värske mereõhu ja tantsu sümbioosis.

"Kui on midagi, millest ma iialgi ei väsi, siis on see mõnusalt tuksuvate helide saatel tantsimine. Olen pikalt imetlenud tüüpe, kes oma setid üles ehitavad niiviisi, et kolmest minutist saab järsku kolm tundi ja ikka veel on ruumi edasi minna," sõnab peagi DJ-debüüti tegev Maarja. "Võttes arvesse lava ümbritsevad paadid ja videvikutunni, siis kõlgun ilmselt kuskil soojemate saundide ja sugestiivsema minimali piirimail, sekka keerukamaid rütme ja näpuotsaga meloodiaid päikeseloojangu taustaks. Püüneaega on vaid tunni jagu, palun täpselt kohal olla!"

Maarja Nuudi DJ-sett on kavas reedel 27. juulil kell 21!

Romantiline Kalana Saundi festival, mis mõeldud puhkuseks, toimub sel aastal 26. - 29. juulini Sõru sadamas, sealses paadikuuris ja randadel. Lisaks Maarja Nuudile astuvad lavalaudadele ja DJ-pulti ka Drummie & Orav, Eiki Nestor, Haigla kutid, Linda Lazarov, Lone, Nublu, Shift Tides, Tapes, Thinf, Visible Cloaks jpt. Rohkem infot sündmuse kohta leiad SIIT!