Culkin tõdeb, et tema elus oli toimumas palju suuri ja kiireid sündmusi, millega Jackson ilmselt samastus. Ta mõistab, et nende sõprust on lihtne imelikuks pidada, vahendab Fox News.

Ta selgitab: "Kokkuvõttes on lihtne öelda, et see oli imelik või midagi sellist, aga ei olnud, sest see oli loogiline. Lõppude lõpuks olime me sõbrad."

Culkini ja Jacksoni vanusevahe oli 22 aastat ja Culkin tõdeb, et kui Jackson temaga ühendust võttis ei huvitanud teda vanusevahe üldse. Ta tõdeb, et tundis nagu Jackson mõistaks teda, sest oli ka ise kuulsuse saavutanud väga noorena.

Culkin: "Mitte kellelgi teisel, mu katoliiklikus koolis, ei olnud aimugi, mida ma läbi elan. Ta oli see inimene, kes oli läbi teinud täpselt sama kuradi asja ja tahtis kindel olla, et ma üksi ei ole." Näitleja lisas, et temale oli nende sõprus normaalne ja igapäevane ning Jackson oli sõbralik ja naljakas inimene.

Jacksonile esitati 2005. aastal süüdistus lastepilastamises. Ütlusi andis ka siis 24aastane Culkin, kes kaitses Jacksoni väites, et on temaga samas voodis maganud, kuid pilastamist ei olnud.