Ikevald ja Dj Lenny Lavida said tuttavaks mitu aastat tagasi, kui ta produtseeris Ikevaldi kirjutatud loo, millel laulis sisse Birgit Õigemeel. "Loos on "Genius" tugev ja positiivne sõnum ning need on mind alati kõnetanud. Ideed remixi tegemiseks tulid justkui iseenesest ning peale esimest kuulamist põhiidee paigas — ülejäänud oligi lihtsalt vormistamise küsimus,” rääkis Lenny LaVida, lisades juures ühtlasi, et tal tekkis looga kohe tugev side.

Ikevald sai loo kätte, kui ta oli Kreekas, Santorini saarel laulukirjutamislaagris, mis toimus nimekas stuudios Black Rock, kus on oma loomingut salvestanud Bruno Mars, Justin Bieber, One Republic ja Bring Me Horizon. “See on minu jaoks väga eriline hetk, sest minu lugu pole enne remixitud. Alguses, kui lugu kuulasin, tundus see natuke võõras — kuid mida rohkem ma kuulasin, seda rohkem hakkas lugu mulle meeldima,” ütleb Ikevald.

Ikevald läheb saama auhinda oma võidu eest juunikuus Inglismaal. See kantakse ette 2000le inimesele 10 koori poolt 17. juunil King George’s Hall’is Blackburnis ning lisaks saab ta esineda BBC Radio saates.