Tallinna kontsert saab olema artisti maailmaturnee “Rape Of World” lõppkontserdiks ja samas ka ainsaks showks Baltimaades.

FBI ConcertClubi liikmed said eksklusiivse pakkumise alusel osta pileteid enne teisi ja seda juba alates 2. oktoobrist. Täna tuleb vabamüüki üheaegselt Eestis, Lätis ja Leedus vaid 6000 piletit.

Ameerika shokirokkari Marilyn Mansoni maailmaturnee “Rape Of World” algas käesoleva aasta juunis. Poole aastaga annab Manson ja tema bänd 93 kontserti Ameerikas, Kanadas, Kolumbias, Argentiinas, Uus-Meremaal, Mehhikos, Austraalias, Jaapanis ja veel 23 Euroopa riigis. 22. detsembril Saku Suurhalli laval toimuv show saab olema 2007. aasta tuuril viimane.

Marilyn Manson asutas oma bändi 1989. aastal. Läbimurre saabus 1993. aastal, kui bänd sai ettepaneku olla kuulsa Nine Inch Nailsi soendajaks.
Samal ajal võttis NIN’i juhtfiguur Trent Reznor Mansoni oma plaadifirma tiiva alla, millest on bänd välja lasknud kuus albumit — “Portrait of an American Family” (1994), “Antichrist Superstar” (1996), “Mechanical Animals” (1998), “Holy Wood” (2000), “The Golden Age of Grotesque” (2003) ja “Eat Me, Drink Me” (2007), mis ilmus käesoleva aasta suvel ja on loodud Lewis Carrolli muinasjutu “Alice Imedemaal” ainetel.

Bändi kogus on kaks Grammy nominatsiooni, rida autasusid telekanalilt MTV ning ajakirjadelt Billboard ja NME.

22. detsembril astutakse üles järgmises koosseisus: Marilyn Manson (vokaal), Tim Skold (kitarr), Chris Vrenna (klahvpillid), Rob Holliday (basskitarr) ja Ginger Fish (trummid).