Marya Roxx on eesti tüdruk, kes neli aastat tagasi kolis Los Angelesse. Marya on aastaid laule kirjutanud ja tema lemmik muusikaks on raske rock, mida me ka tema rahvusvahelisel debüütalbumil kuuleme.

Plaat on haarav ja võimas maailmatasemel rock, mis on saanud võimalikuks tänu Marya uutele tutvustele Los Angeleses, maailma ühes muusikakeskuses. Plaadi mängisid sisse ülikõvad muusikud, kes varem olnud muuhulgas Ozzy, Anthraxi, Whitesnake, Billy Idoli ja Alice Cooperi ridades.

Albumi produtsent on absoluutne tipp Kevin "Caveman" Shirley (Iron Maiden, Aerosmith, HIM jne), kellele väga meeldisid Marya kirjutatud laulud ja hääl ja ta leidis kiiresti Marya lugudele ja häälele sobiva soundi. Tulemuseks on maailmatasemel rokiplaat, mis saanud juba välismaal palju kiitust. Näiteks on Saksa ajakiri Rock Hard kirjutanud: “A positive surprise, an amazingly good new female Rock artist.”

Album ilmus rahvusvahelise plaadifirma Global Music DR2 egiidi alt, kellega Marya sõlmis lepingu tänavu suvel. Plaadil on kümme lugu, millest "21" -nimeline on varem ilmunud singlina. Marya sõnul on plaadi ilmumine Inglise Rocki labeli alt suur etapp edasi tema artisti teel. Töötamine Kevin Shirley ja maailma tipp klassi kuuluvate muusikutega andnud super hea tulemuse ja loodab, et see meeldib ka paljudele eesti kuulajatele.