Pärast hoogsat kontserti, mille viimane lugu "Long Live Rock´n`Roll!" võiks öelda pühendati Ronnie James Dio mälestusele, õnnestuski Lauluväljaku siseruumides Vinnyga jutule saada. 
Vinny pakkus esialgu intervjuuks välja vaid viis minutit - näitas viit sõrme -, kuid õnneks sai aega kümne minuti peale välja kaubeldud...Vahetult enne intervjuu toimumist istus Vinny koos Marya ja tema teiste bändiliikmetega VIP ruumi "söögipunktis", kus lasti supil hea maitsta ja joodi õlut peale!

Vinny küsis lauas, mis supiga tegu ja kui talle vastati, et boršiga, näis veidi imestunud. Ilmselt seetõttu, et borsh kõlab inglise keeles hääldatuna sarnaselt automark Porschega!

Kuidas nii juhtus, et sattusid koostööd tegema laulja Marya Roxxiga? Oled ju varem ainult ülikõvades tunnustatud bändides trumme materdanud...
Tegemist on ühekordse projektiga. Algselt pidi trumme mängima Brian Tichy, kuid kuna tema ei saanud seda teha, siis helistas ta mulle, et mina tema asemel seda teeksin. Marya on hea laulja. Kes teab, võib-olla teeme temaga koos kunagi veel midagi.

Oled Eestis esimest korda. Mida meist ja Rock Summer 25 festivalist arvad?
Tegelikult teist korda. Aastal 1997 olin siin koos Dioga. Esimene kord käisin talvel, siis ei näinud palju. Nüüd on rohkem aega. Vanalinn on teil ilus ja inimesed on väga väga toredad ja lahked.
Mis festivali puutub, siis näib, et koos on kirglikud muusikasõbrad!

Viimati mängisid Heaven & Hellis, mis kujutas endast sisuliselt Black Sabbathit ühe kõigi aegade parima hevivokalisti Ronnie James Dioga. Kuidas on sinu elu pärast Heaven & Helli lõpetamist kulgenud?
Mitmed asjad on käigus. Olen tegev bändis Kill Devil Hill, meil on teine album tulemas ja uus plaadileping sõlmitud. Koos oma venna Carmine Appicega (samuti trummar, tegi kunagi lühiajalist koostööd Ozzy Osbournega - autori märkus) oleme korraldanud suuri trummishowsid, "Drum Wars". Eelmisel aastal tegime Euroopas kusagil kümme show´d, mõne show tegime ka New Yorgis.

Legend räägib, et kui sa esimest korda Black Sabbathisse astusid, aastal 1981, siis said koha bändis ainult seetõttu, et sinu vend Carmine polnud parasjagu saadaval...
(Naeratab) Ei, see pole tõsi. Tegelikult helistas mulle kõigepealt Sharon Osbourne, Ozzy naine ja mänežer, kes kutsus mind hoopis Ozzy bändi trumme mängima. Alles mõni kuu hiljem tuli kõne Black Sabbathilt ja ma otsustasin nendega liituda. 

Miks sa aga nüüd Black Sabbathisse trummariks ei kandideerinud? Nende originaaltrummar Bill Ward jäi ju nagunii eemale ja kes veel, kui mitte sina olnuks ainuõige mees nende praeguses seltskonnas...
Ma ei tea. Me küll suhtleme kitarrist Tony Iommiga, kuid ta ei küsinud mult mitte kunagi, kas ma tahaksin uuesti Black Sabbathisse mängima tulla. Kuid bänd teab, kus ma olen, kuidas mind kätte saada, kui vaja... Teisest küljest võiks tekkida komplitseeritud olukord kui ma praegu Black Sabbathis oleksin - siis oleks see nagu Heaven & Hell featuring Ozzy!

Black Sabbathi kauaoodatud albumit "13" kiidetakse kõikjal. Oled sa ise seda jõudnud kuulata, mida arvad?
Ma ei ole seda veel kuulanud. Ümbrist ja plaati olen küll näinud...

Mida bändivälisel ajal ette võtad? Tegeled spordiga näiteks?
Ei mingit sporti, lihtsalt muusika! Mäletan, et Ronnie James Diole meeldis sport, vahel vaatasime koos mingeid spordivõistlusi, kuigi mina ei saanud asjast midagi aru...(Muigab)

Ütle nüüd lõpetuseks kuidas oleks õige sinu perekonnanime Appice hääldada?
Sellest on kaks erinevat varianti käibel, mõlemad peaksid õiged olema... (Heatujuliselt) Tegelikult on isegi kolm võimalust, kuidas minu perekonnanime hääldada. Kõik nad on õiged. Ä´ppis. Äppitshi. Äppisii on itaaliapärane, nii kutsus mind ka Dio.

Intervjuuaeg saab ruttu läbi, kuid sõbralik Vinny nõustub pärast seda veel autogramme andma ja koos poseerima. Hiljem Lauluväljakul saab paar sõna vahetatud ka Marya Roxxiga, kes kinnitab, et koos Vinnyga tal praegu rohkem kontserte tulemas ei ole. Marya enda pisitilluke laps (festivalilgi kannab teda kaasas), võtvat ju kah oma aja...Kuid Marya avaldab arvamust, et võib teha Vinnyga edaspidi koos plaati.