"Ansambel palus kontserdi korraldajatelt enda kasutusse Tallinna Lauluväljaku tagaruumides kümmekond riietus- ja eriruumi," selgitas BDG esindaja juba nädal tagasi ja lisas juurde, et erinõudmisena vajavad tšillipiprad vaid mediteermisruumi, mis oleks varustatud kliimaseadme, suure käsitöövaiba ja hubase valgustusega. Ruumi seinu peavad katma kangad ning kohal peab olema ka kaks kõrget palmipuud. Bändiga reisib kaasa ka peakokk, kellel on ette nähtud oma ruum. Ei midagi erilist või ennekuulmatut. 

Kui aga veidi välismaa meedias ringi vaadata, siis leiab mitmetest väljannetest bändi rideri ehk erisoovide nimekirja, mis erineb Tallinnas soovitust oluliselt. Allpool nähtaval täielikul backstage'i erisoovide kogumikul ehk rideril on ilusti näha, kuidas meditatsiooniruumile ja spetsiifilistele hääleharjutuseks ja muudeks muusikalisteks tegevusteks vajalike ruumidele on bändil eritingimused absoluutselt kõigi mööbliesemete materjali, kuju ja asukoha suhtes. 

Lisaks näeb, et tšillipiprad on rõhutanud, et neile ei sobi mitte mingil juhul ükski teine vesi kui toatemperatuuril serveeritud ilma gaasita liustikelt pärit vesi. Eraldi on välja toodud, et täiesti vastuvõetamatu on Evian või ükskõik milline muu kohalik või mittekohalik puurkaevudest pärit põhjavesi. Lisaks on neid äärmiselt eksootiliste puuviljade isu ning kõik peab olema väga öko. 

Huhh! BDG'l vist vedas, kui neile sääraseid nõudmisi ei esitatud!