4. ja 5. augustil Intsikurmu metsapargis peetava festivali peakorraldaja Mihkel Kübara sõnul kasvab Intsikurmu Festival tänavu nii sisult kui ka vormilt. „Laiendame festivaliala, lisame kolmanda lava ja avame publikule veel rohkem kogu metsapargi ilu. Meie eesmärk on pakkuda kahel päeval oma festivali sõpradele rohkem ruumi nii muusika kui ka liikumise näol. Palju muusikat, head inimesed, Lõuna-Eesti loodus, maagiline Intsikurmu metsapark, käsitööjoogid, maitsvad ja erilised söögid, kaunis kunst ja videoinstallatsioonid metsapargis – see ongi lühidalt Intsikurmu Festival 2017.”

Kõik väljakuulutatud Intsikurmu Festivali esinejad: 5loops, Cigarettes After Sex (US), Colors of Today, Eddie and the Lovemakers (SE), EiK, Els Himma, Erki Pärnoja, Fran Palermo (HU), Frankie Animal, Golden Parazyth (LT), Holy Fuck (US), Iiris, Karl Petti Band, Liisi Koikson, Low Roar (IS), Lucy Rose (UK), Liima (DK/FI), Mauno Meesit Trio, Metsakutsu, Noah Kin (FI), NOËP, Paul Oja, Progress, Põhja Konn, Shipsea (LV), Throws (UK), Vaiko Eplik ja Eliit.

Kuni neljapäeva, 11. maini on festivali passide hind 40 eurot. Alates reedest, 12. maist maksavad festivali kahe päeva pääsmed 45 eurot. Lisaks on nüüd võimalik osta ka päevapileteid hinnaga 30 eurot.