Tulenevalt uudsest lavapaigutusest on ka liikumine lava vahetus läheduses keerukam, sest ruumikasutus on tavapärasest erinev. Parima kontserdielamuse saamiseks soovitavad kontserdi korraldajad kohale tulla aegsasti ning järgida turvameeskonna juhiseid.

Kontserdile on veel müügis pileteid pehmetele klubitooli istekohtadele ja ka piiratud koguses seisukoha pileteid.

Metallica annab 18. aprillil esmakordselt Eestis sisekontserdi, mis toimub bändi suurejoonelise maailmaturnee “World Magnetic Tour” raames. Samuti saab esimest korda Eestis näha 360°produktsiooni, kus lava on paigutatud Saku Suurhalli saali keskele. Sellest tulenevalt soovitatakse, eriti seisupileti omanikel, saabuda kontserdile aegsasti ning varuda kannatust, sest inimesed tuleks paigutada võimalikult ühtlaselt lava ümber.

“Soovitame külastajatel säilitada rahu ja käituda nii nagu nad soovivad, et nende endaga käitutaks. Tuletan meelde, et turvameeskond teeb oma tööd, mitte ei kiusa kontserdikülastajaid ja nende nõudeid tuleb järgida täpselt,” rääkis kontserdi turvafirma Meeskond OÜ juhataja Eigo Sõster ning lisas, et lavalahendus on tinginud ka olukorra, kus parteris liikumine on rohkem kitsendatud ning garderoobi jt tugiteenuste kasutamine võib olla piiratud. Samuti tuleb varuda aega ka kontserdipaigast lahkumisel.

Soovitatav on varuda aega, sest ka piletite kontroll ning sissepääs võtavad aega. Kõik kontserdile müüdud piletid (sh. ka turvapaberil väljastatud piletid) on varustatud unikaalse triipkoodiga. Kõik piletid on ainulaadsed ja kordumatud. “Hoia oma piletit sama turvaliselt nagu raha või muid väärisesemeid,” soovitab Ticketpro Baltics juhataja Madis Brjantsev ning soovitab kõikide piletitega seotud küsimuste ja vaidluste korral pöörduda kohapeal iga sissepääsu juures oleva piletimüügifirma Ticketpro esindaja poole.

Kontserdi turvaeeskirjad näevad ette, et sisse ei pääse isikud, kellel on kaasas foto-, audio- ja videosalvestustehnikat, oma sööki ja jooki, tuli- ja külmrelvi, pürotehnikat, vilkuvaid laserpulki, ohtlikke aineid ja esemeid, alkoholi ja narkootikume. Samuti ei pääse kontserdile tugevas joobes, agressiivselt käituvad või teisi häirivad isikud.
 
Saku Suurhalli sissepääsu vahetus läheduses avatakse kell 14.00 Saku Rocki Metallica “warm-up” ala, kus fännid saavad mugavalt koguneda, süüa-juua osta, kuulata rokkmuusikat, osaleda auhinnamängudes ja mõnusalt aega veeta.

Saku Suurhalli uksed avatakse kell 18.00 ja kontserdikava algab kell 19.30 soojendusbändide etteastetega. Unikaalsel 360° ringlaval astuvad Metallica soojendajatena üles raskemuusika tuntud esindajad Gojira ja Fear Factory. Tegemist ongi omamoodi väikse metal-festivaliga, kus ligi 5 tunni jooksul saab näha ja kuulda kolme maailmakuulsat bändi uskumatult võimsal laval.

Piletid sellel pühapäeval Saku Suurhallis toimuvale kontserdile on müügil Ticketpro internetipoes, Ticketpro kassas Solarises ning Eesti Kontserdi kassades Tallinnas, Tartus, Pärnus, Jõhvis ja Narvas. Lisaks pehmetele klubitooli istekohtadele on müügis ka piiratud koguses seisukohti.