Kontserdile Arena Rigal oli kogunenud ligi 11 000 fänni. Laupäeva hommikul Stockholmist saabunud bändiliikmed tunnistasid Riiga jõudes, et reisiplaanide muutused on mõjunud üsnagi väsitavalt, kuid lisasid, et laevasõit Riiga kulges meeleolukalt.

Ligi kahetunnise laivi andnud Metallica rokkis koos publikuga juba esimestest taktidest ja kontserdil olnud mitmete eestlaste sõnul oli kontsert Riiga sõitmist väärt ja enamgi veel – mitmed lubasid ka järgmisel päeval Tallinnas toimuvale kontserdile minna. Metallica esituses sai kuulda lugusid bändi viimaselt albumilt “Death Magnetic”, aga ka vanemaid hitte.

Juba täna õhtul astub Metallica üles Tallinnas Saku Suurhallis. Uksed avatakse kell 18.00 ja kontsertprogramm algab kell 19.30 soojendusbändide etteastetega. Unikaalsel 360° ringlaval astuvad  soojendajatena üles raskemuusika tuntud esindajad Gojira ja Fear Factory. Tegemist ongi omamoodi väikse metal-festivaliga, kus ligi viie tunni jooksul saab näha ja kuulda kolme maailmakuulsat bändi uskumatult võimsal laval.

Metallica Tallinna kontserdile on müügil viimased piletid pehmetele klubitooli istekohtadele ja saada on ka piiratud koguses seisukoha pileteid. Piletid on müügil ainult Ticketpro vahendusel – internetipoes www.ticketpro.ee, Ticketpro kassas Solarises ning Eesti Kontserdi kassades Tallinnas, Tartus, Pärnus, Jõhvis ja Narvas.