1987. aastast alates heavy-metali fänne hullutava U.D.O. põhinina, miniatuurne Udo Dirkschneider on tõeline metali-ikoon, kelle tegemisi jälgivad põnevusega sajad tuhanded, kui mitte miljonid muusikasõbrad. Udo nimi kerkis metalimaailmas esiplaanile juba 1970. aastate alguses, kui tema eestvedamisel loodi legendaarne Saksa grupeering Accept, kust ta selle kõrgaegadel skandaalselt lahkus, et luua stiililt sarnane, kuid siiski täiesti uus bänd - U.D.O.

Neil, kes ütlevad, et U.D.O. näol on tegemist vanade ja väsinud rokipeerudega, võiks samahästi keele suust ära lõigata, sest tegemist on sulaselge valega. Kokku 16 stuudioalbumit üllitanud U.D.O. on praegu rohkem pauerit täis kui kunagi varem ja selle käegakatsutavaks tõestuseks on nende viimatised kauamängivad ja energiast pakatavad kontserdid.

31. augustil nägi ilmavalgust U.D.O. järjekorras kuueteistkümnes kauamängiv "Steelfactory".

U.D.O. kontsert on kohustuslik kõigile muusikasõpradele, kes on üles kasvanud Accepti lugude "Metal Heart" ja "Balls to the Walls" saatel.

Piletid U.D.O. kontserdile hinnaga alates 32 EUR tulevad müügile Piletilevi müügipunktides üle Eesti reedel, 30. novembril kell 10.00.