1. Michael Jacksoni suurejoonelised ideed

Michael Jackson plaanis teha suurejoonelise tagasituleku 2005. aastal. Nagu ka tema kõik šõud, pidi ka see olema natukene üle võlli. Just seetõttu tekkis popikuningal idee ehitada Nevada kõrbesse endakujulise 15 meetri kõrguse roboti. Hiljem piirduti lihtsalt Michael Jacksoni teemalise hotell ja kasiinoga, aga kahjuks jäi kõik lihtsalt ideeks, kuna täht ei suutnud koguda projekti jaoks vajalikke vahendeid

2. Popikuninga armastus loomade vastu

Michael Jackson oli suur loomasõber ja tema üks kuulsamaid koduloomi oli šimpans Bubbles. Bubbles oli adopteeritud Texase uurimisrajatisest ja paar muutus peatselt lahutamatuks. Šimpansile õpetati isegi seda, kuidas teha kuulsat tantsusammu "moonwalk"! Kas see oli tingitud puberteedist või Prints Jacksoni sünnist tingitud tagajärgedest, tuli Bubbles ära anda, kuna ta muutus vanemaks saades üha agressiivsemaks. Bubbles asub praegu Florida linnas ja on seal olnud alates 2005. aastast.

Lisaks kahele šimpansile (Bubbles ja Max) oli popikuningal kaks laamat - Louis ja Lola ning oinas Mr Tibbs.

3. Michael Jacksoni karjäär Ämblikmehena

Kui 90ndatel aastatel kuulutas Marvel Comics pankroti välja, mõtles Jackson ära osta selle ettevõtte, et ta saanuks olla Ämblikmees. Kahjuks tema unistus aga ei täitunud, sest Peter Parkeri rolli sai Tobey Maguire.

4. Michael Jacksoni lemmiktoit

Paljud võivad arvata, et popikuninga lemmiktoit oli kindlasti mingisugune salat või tervislik smuuti. Tegelikkuses armastas mees Mehhiko kööki ja ei suutnud kunagi vastu panna burritole või tacodele.

5. Mustanahaliste diskrimineerimine

Mõned raadiojaamad keeldusid mängimast mustanahaliste muusikute poolt tehtud laule, aga "Beat It" oli erand ainult sellepärast, et seal oli Van Haleni kitarrisoolo. Kusjuures, Van Halen armastas seda laulu nii väga, et salvestas oma kitarrisoolo täiesti tasuta!

6. Uue ajastu algus

Michael Jackson oli esimene mustanahaline laulja, kes pääses oma muusikavideoga MTV telekanalile. Tegemist oli popikuninga ilmselge hittlooga "Billi Jean".