Videoklippi hakatakse mängima paljudel Euroopa telekanalitel järgmise Vormel -1 GP etapi eel, mis toimub Nürnburgringil Saksamaal. Võtted saavad toimuma väiksel laval "Leningrad Cowboysi'de" juhi Sakke Järvenpää mootorrattapoes "HD-Center". Viimane tegeleb tsiklite kuningate - Harley Davidsonide müügiga.

Mika Salo on teinud Cowboys'idega koostööd juba mõnda aega. Ka värskel albumil "Terzo Mondo", kus kuuleb Mika Salo mängitud kitarri. Loo "Mardi Gras Ska" täiendab tema kitarrisoolot möödakihutava vormeli vinge mootoriheli.

"Mika on eriti huvitatud kitarrimängust ja koostööst meie bändiga. Mikal on boksis kaasas Fenderi kitarr, mida mängides ta keskendub eelseisvaks võistluseks. Mängimisest on kõvasti kasu - Mika sõit läheb aina paremini. Barcelonas oli ta juba seitsmes," ütleb Sakke Järvenpää.

"Leningrad Cowboys" astub Tartu Laululavale laupäeval 3. juunil, samal ajal, kui Mika Salo keskendub Fenderit mängides järgmise päeva oluliseks sõiduks Monaco etapil. Tartus saab näha ka neljal tshellol hevy metal'it mängivat "Apocalypticat", senegali "Galaxyt" ja Tartu oma uhkust "Genialistid".