Bänd on viimastel aastatel rinda pistnud tihedate koosseisumuutustega ning kui algselt musitseerisid koos laulja ja multi-instrumentalist Andres Kõpper, kitarrist Rain Parve, bassimees Meelik Samel ja trummar Martin Petermann, siis pärast Rain Parve lahkumist asus kitarri mängima Jaan Jaago. Tema ameti võttis veelgi hiljem üle Matteus Elbrecht ning Petermanni asemel mängis viimasel tegutsemisaastal trumme Oliver Rõõmus.

Kuigi ansambel on osalenud paljudel festivalidel, andnud lugematul hulgal kontserte ning leidnud mahti meisterdada silmi- ja kõrvupaitavaid muusikavideosid, on solist ja akordionimängija Andres Kõpper alati olnud väga hõivatud filmimaailmaga, vedades koos sõbra ja töökaaslase Arun Tammega erinevate reklaamide, telesarjade ja filmide vankrit.

Tenfold Rabbit sai esmakordselt tuule tiibadesse Noortebändide konkursil 2011.aastal ja andis pärast Eesti laulu konkursil saavutatud edu välja oma debüütalbumi "Travel the World", mis kuulutati ühtlasi 2013. aasta Eesti Muusikaauhindade jagamisel parimaks alternatiivmuusikaalbumiks. Teine album kannab nime "Fools".

Kuigi muusikasõbrad on ilmselt hetkel väga kurvad, tasuks ometi endiselt bändi tegemistel veel silma peal hoida, kuna poisid lubavad, et suvi ja sügis toob kaasa veel mõned kontserdid enne, kui lõplikult pillid kotti pannakse.

Kuula Tenfold Rabbiti parimaid palasid: