See eelpool seisev lause polnud öeldud ilmaasjata, sest üle-eelmisel korral, aastal 2008 Eestit külastades, tõmmati pärast edukat Rocktoberfesti stripiklubi Soho ees kogu pundiga tagumikud paljaks. Ning kõigil maarjamaa kaunitaridel on kindlasti ehedalt meeles see, kui bändi solist Ralf keset kontserti lavalt maha kargas ning pea kõik esirea neiud läbi suudles. Publik vestles bändi bassimehe Mats "Stam" Johanssoniga.

Teie bändi pealkirjal on oma lugu ja see ei ole ju Vunts sellepärast, et te kannate vuntse!

Eks sellepärast ikka kaa! (naerab) Aga jah, tegelikult sündis see nimi ühe peo käigus, kui 1998.aastal vaatasime joogise peaga vinüüle, mis üle toa laiali olid ja jõudsime geniaalsele järeldusele, et kõikidel lahedatel tüüpidel on vuntsid. No võta kasvõi Freddy Mercury või Lemmy Motörheadist!

Tuleb nõustuda. Kas olete alati bändisiseselt kõigis asjades nõnda ühel meelel nagu nimevalikuga?

Meil on diktaatoriga demokraatia (vihjates karismaatilisele solistile Ralfile toim.)

Millal teie enda jaoks saabus esimene suur edu?

Ilmselt vist aastal 2002, kui muusikavideod olid lugude juures ülitähtsad ja meie saime oma pingutuste eest kõvasti tähelepanu. Sellest ajast alates oleme ringi tuuritanud, mille ajal andnud umbes nii 3-4 kontserti nädalas, mis tegelikult ei ole väga hull, kuna kuigi tundub uskumatu, aga meil jääb aega ka puhkamiseks. 

Milliste emotsioonide ajendil Mustaschi muusika sünnib?

Tugevate emotsioonide ajendil. Kõik või mitte midagi ...see tähendab, et oleme kas väga vihased või väga õnnelikud, kas täiesti kained või väga purjus. Vahepealset varianti pole olemas. Ja nii peabki olema!

Aga kuidas te saate esineda, kui olete näiteks väga purjus? Praegusel ajal on ju laval olles vaja mängida nii, et live-esitus oleks võimalikult sarnane stuudios sisse mängitud lugudele, kus on oluline ülim täpsus.

Jah, selles on sul õigus, aga, kullakene, me oleme hevibänd ja võime endale rohkem lubada! (naerab) Ei, tegelikult me esinemiste ajal pole purjus. Paneme küll kõvasti pidu, aga purju ei jää. Lugusid on aga pohmas peaga küll parem kirjutada, eriti hommikul stuudios istudes, kui pea veidi valutab. Siis tulevad kõige paremad ideed. 

Aga kuidas on teil lood narkootikumidega?

Käsi südamel, narkot ei tee. Aga kuna me oleme väga vabameelsed inimesed, siis ega teistele kätt ette küll ei pane. Igaüks tehku, mis ise tahab ja tegelegu oma asjadega. Meile meeldib lihtsalt ausus ja selleks, et ei peaks valetama, otsustasime, et piirdume vaid alkoholiga. Lihtne. 

Kes on kõige aukartustäratavam artist, kellega lava olete jaganud?

Kindlasti Motörhead!  See esinemine oli 2004.aastal Saksamaal ja publiku suurus oli 40 000 inimest. Ning peab nentima, et Lemmy (Motörheadi solist toim.) on täpselt nii ekstsentriline tüüp kui arvatakse.

Ansambel koosneb neljast liikmest:
Ralf Gyllenhammar - vokaal, kitarr
David Johannesson - soolokitarr
Mats Johansson - basskitarr
David Johannesson - trummid

Mustasch paneb Rock Cafe seinad värisema pühapäeval, 8.aprillil!

Ansambli värskeim singel on "The Challenger". Vaata videot!