Nii Stochelot kui Christiaani ühendab sügav austus Django Reinhardti ja Stéphane Grappelli varajase loomingu vastu ning nad naudivad Hot Club de France originaalseadete taasesitamist. Stochelo Rosenberg sündis Hollandi mustlaslaagris ja alustas kitarrimängimist 10-aastaselt. 12-aastasena võitis tema bänd esikoha Hollandi lastele mõeldud üleriigilises tele-saates. Nüüdseks on Stochelost saanud ülemaailmselt hinnatud mustlas-jazzi esindaja ja üks populaarsemaid ja nõutumaid kitarriste maailmas. Ta on võitnud lugematul arvul auhindasid, esinenud ja salvestanud muusikat paljude suurnimedega.

Christiaan van Hemert on loonud muusikat ja osalenud paljudel kontsertidel koos selliste muusikutega nagu the Rosenberg Trio, Mozes Rosenberg, Roby Lakatos, Tchavlo Schmitt ja Juan José Molini. Lisaks oli ta aastaid enda sümfooniaorkestri helilooja ja kontserdikorraldaja. Ta on ka tuntud tango bandoneón mängija ja bluegrass’i instrumentalist. Lisaks tihendale kontserdikavale õpetab Christiaan jazz-viiulit Rotterdami Konservatooriumis.

Kontserdil astuvad üles veel Brad Brose kitarril ja Daniël Lehmann kontrabassil. Kontsert toimub 17. oktoobril kell 20.00 Viljandi Pärimusmuusika Aida suures saalis.

Lisainfo SIIT. Festivali piletid saadaval Piletilevis või alates pool tundi enne kontserti kohapealt.