Charlemagne’i loomingus sulanduvad üheks nostalgilised discobiidid ja kaasaegne rokenroll. Lisades juurde tihti filosoofilise sisuga loomingu, viib nende muusika kuulaja kaasahaaravale heliretkele. Karl Suure järgi nime saanud bänd sai alguse nelja sõbra ühisest muusikahuvist ning kolis peatselt prooviruumist lavalaudadele. Pelgalt aasta tegutsenud kollektiiv on jõudnud üles astuda Aloha Kite Challenge’il ühes Läti staaride Triana Parkiga ning jõudis mullu Noortebänd 2016 võistluse finaali. Edasine loogiline samm oligi EP väljaandmine.

“‘Ignition’ räägib peol tärkanud kiindumusest kahe noore vahel ning albumi edenedes edeneb ka nende omavaheline suhe,” sõnab bändi kitarrist ja laulukirjutaja Armand Sutt. “Albumi progress on teatavas mõttes loogiline: alguses on armumine ja armastus, lõpus aga lahkuminek ning ükskõiksus.”

Charlemagne esitleb värsket minialbumit sel laupäeval Tallinnas, Kultuuriklubis Kelm. Lisaks astub lavale Viljandist pärit kollektiiv Ol’Mill ning muusikasõpru tantsutab DJ-duo Lixorios Late Meds.
Kontserdi algus on 22:00 ning pileteid hinnaga 3€ on võimalik soetada kohapealt enne kontserdi algust. Lisainfo kontserdi kohta leiab Facebookist.

Kuula: Charlemagne - Disco 79