Suurbritannias armastatud Joss Stone on populaarne ka Eestis. Seda näitab huviliste soe tagasiside ja kiire piletimüük. Muusikalise naudingu jõudmiseks veelgi laiemale publikule on müüki paisatud lisapiletid esimesele rõdule. Istekohad esimesel rõdul pakuvad head nähtavust ja kvaliteetset akustikat, mis avab kõik kontserdikülalise meeled ja tagab suurepärase muusikaelamuse. Kõik piletid Grammy-võitja Joss Stone'i Tallinna kontserdile on müügis soodushinnaga, seda veel kuni 10. septembrini.

Joss Stone on noor Briti lauljatar, kes on oma muusikaga kuulajate hinge paitanud ligi 15 aastat. Selle aja jooksul on Stone välja andnud kuus stuudioalbumit ja müünud üle 14 miljoni albumikoopia, võitnud ühe Grammy auhinna ja saavutanud Grammy nominatsiooni kolmel korral. Lisaks on kaunis lauljatar võitnud kümneid väärikaid muusikaauhindu üle maailma ja jõudnud muusikaedetabelite tippu nii kodumaal kui ka Ameerika Ühendriikides.

Tavaelus tagasihoidlik neiu on lavale astudes kui kala vees. Peamiselt paljajalu esinevale Stone´ile meeldib väga suhelda kontserti nautima tulnud publikuga. Seetõttu on iga kontsert elamus omaette.

Inspiratsiooni oma loominguks ammutab Joss Stone maailma muusikast. “Minu missioon on avastada ja teha enda jaoks arusaadavaks iga riigi muusika sellel planeedil,” on haldjalik naine oma muusika kohta öelnud.

Eesti muusikaga tuleb andekas kaunitar tutvuma 11. oktoobril, mil ta esineb Nordea Kontserdimajas. Joss Stone on lubanud esitada parima ja tantsulisema valiku oma repertuaarist. Eritingimusena soovib Stone loobuda esimestest isteridadest, kuhu tekitatakse tantsuala. Pileteid tantsualasse on saadaval limiteeritud koguses ja on müügil Piletilevi müügipunktides.