Firma Pop Media poolt loodud teenus sobib kasutamiseks igale platvormile: nutitelefonidele, tahvel- ja sülearvutitele. Kujunduslikult lihtsa ülesehitusega veebilehekülg hõlmab kõiki erinevaid muusikažanre, linnasid ja kontsertpaiku.

Lehekülje www.melomaan.ee eesmärgiks on pakkuda publikule võimalust leida kontsertide info ühelt leheküljelt võimalikult kompaktselt. Samas on võimalus lugeda oma lemmikute kohta lisainfot, kuulata nende muusikat ning leida ka tee kontserdile pileti ostmiseks. Teenus on tasuta nii publikule kui ka artistidele ja kontsertide korraldajatele.

"Meteli.net on Soomes kindel turuliider ning meie eesmärk on saavutada sama positsioon ka Eestis. Juba täna on Melomaanis olemas info rohkem kui 700 Eestis toimuva sündmuse kohta," ütles Pop Meedia Eesti poolne kontaktisik Daisi Part. "Lehekülje kasutamine on väga lihtne - sündmuseid võivad sisestada kontserdikorraldajad, artistid ja ka fännid ise aadressil www.melomaan.ee/lisakontsert. Oleme püüdnud teha lehe kasutamise kõikidele sihtgruppidele võimalikult lihtsaks".

Meteli.net tegutseb Soomes alates 2001. aastast ning nädalas külastab lehekülge üle 100000 inimese, kontsertkalendrist on leitav info rohkem kui 2000 ürituse kohta. Juuni lõpus avatakse analoogne teenus ka Rootsis ning järgmiste riikidena on plaanis teenus avada Šveitsis ja Saksamaal.