Žürii koosseisu kuulusid muusikud Kristjan Kaasik, Viljar Norman ning Jaan Reim. „Noorte muusikute üldine tase on Bändomaania põhjal väga hea,“ leiab Reim ning lisab, et bändid on teinud väga tublit tööd. „Üllatab see, et leidub bände, kes suudavad sellisele žanrile nagu metal juurde anda uut ja huvitavat värvingut,“ kiidab ka Kaasik Bändomaania tugevat taset ning põnevaid bände.

Lisaks parimale bändi tiitlile märgiti ära kollektiiv nimega Tori Hobune, kes saab võimaluse osaleda Bändilabori mentorprogrammis ning pääseb edasi „Noortebänd 2014“ konkursile. Bändilabori projektijuhi Kristjan Kaasiku sõnul eristub bänd tugevalt teistest. „Kui nad lavale tulevad, võiks arvata, et tegemist on rahvamuusikutega, kuid tegelikult on nende muusika hoopis teistsugune,“ räägib Kaasik, mis teda folgi mõjutustega Tori Hobuse puhul enim paelus. Ta lisab, et kollektiivi koolitamisprotsess tõotab tulla huvitav.

Lisaks peaauhinnale ning Bändilabori ja Noortebändi eripreemiatele anti välja parima vokalisti, kitarristi, bassisti, trummari ja publiku lemmiku tiitlid ning mitu eriauhinda:
Parim vokalist - Ivo Leesar (John Doe, Tori Hobune)
Parim kitarrist - Armand Sutt (Mucky)
Parim bassist - Karl Birnbaum (Prime Animals)
Parim trummar - Karl Kevad (Los Libedos Vineros)
Publiku lemmik – John Doe
Esinemine üritusel Rock Hobustega – OL*
Ühe loo tasuta salvestamine stuudios Helikonserv – Mucky
Demo salvestamine stuudio- ja prooviruumis Korter 13- Mucky
10h prooviaega stuudio- ja prooviruumis Korter 13- John Doe
3h prooviaega stuudio- ja prooviruumis Korter 13 - OL*, Tori Hobune, Voice Of Voices, Los Libedos Vineros, Yellow Strong Mustards, At One Thirty, Prime Animals

Peale Pärnumaa toimuvad aasta esimeses pooles maakondlikud kontserdid veel Viljandi-, Lääne,- Tartu-, Harju- ja Saaremaal ning Ida- ja Lääne-Virumaal.

Võidubänd Mucky esitab ülaltoodud videos loo Trying To Be.