Kuidas Ritmos Liquidos kokku sai?

Kokku saime nii nagu ikka noored kokku saavad — ühised koolid ja ühised huvid. Paulil oli vastav tehnika kodus, millega muusikat teha ja nii me seal siis perede plaadikogude sämplimisega alustasime. Esimene live toimus juba üsna pea. Põhimõtteliselt toimus kõik paari kuu jooksul. Alguses läks meie lugu kogumikule "Legends Of The Nite", mille esitlusel Pärnus mängisime koos esimest korda plaate. Ja juba paari kuu pärast esinesime klubis Hollywood üritusel "Heaven & Hell". See oli aastal 1996.

Mida see 20-tundi plaadimängimise aktsioon teile isiklikult tähendab?

Kõik asjad, mis tähistavad 20ndat sünnipäeva ja ei ole su vanus, on teatud mõttes ju saavutus. Oleks võinud ju ainult 5 aastat seda teha ja siis plaadid maha müüa, aga ei. Sellest haigusest on raske lahti saada. Enne mõtled pingsalt, kuidas suuremat korterit osta, kui plaate maha müüma hakkaks. Aga see 20 tundi on selline sümboolne kokkuvõte sellest, mis meid selle 20 aasta jooksul mõjutanud on ja miks mitte seda siis teistega jagada. Paljusid lugusid pole ilmselt isegi väga ammu mänginud, seda enam on neid tore jälle kuulata.

Kõige legendaarsem lugu laupäevases plaadikohvris?

Uhhh. Hetkel just neid plaate kokku pannes tuleb veidi tunne, et ega siin on üsna vähe mida mitte legendaarseks pidada. Ja kuna meie taustsüsteem on teatud määral ikkagi erinev, siis saab see sõit olema üsna kirju. Väga loodan, et publikule on nii äratundmisrõõmu, kui ka avastamist.

Mis tulevik toob?

Lähitulevik toob 20-tunnise plaadimängimise, mille jooksul ilmselt endal päris paar korda pisar võib silma tulla. Sealt edasi vaatame.

Täispikka intervjuud saab lugeda SIIT.