Loo autoriks on Karl-Ander Reismann, kes on kirjutanud näiteks ka Eesti Laulul edukalt esinenud Vajé laulu “Laura (Walk With Me)”.

Mikk on tegelikult ka vahepeal muusikaga seotud olnud: "Ma tegelikult olen kõik need kaks aastat muusikat teinud, kuid olen rohkem loonud, kui esitanud. Eks ikka sahtlisse on neid lugusid kirjutatud, kuid küll üks hetk tuleb ka nende avaldamiseks see õige aeg.”.

Veidi aega avalikkuse eest eemal tegutsenud Mikk keskendus vahepeal õppimisele: “Olen võtnud aja maha selleks, et olla tubli koolijüts, sest haridusteed ma muusika kõrvalt ei ole kunagi jätta plaaninud”. Väike paus oli Miku sõnul aga vajalik."Kaks-kolm aastat tagasi oli päris ulmeline aeg, kõik juhtus nii kiiresti ning ega väga ei jõudnudki kõigest aru saada, mis toimus. Ma arvan, et see on natukene tingitud ka sellest, et olin ja olen siiski suhteliselt noor ning alles hakkan enda elu kujundama. Tundsin, et oleks mõistlik natukene hoog maha võtta ja olen rõõmus, et seda tegin,” sõnab Mikk ning loodab, et kuulajad naudivad tema uut singlit. "Loo autor Karl Ander Reismann on minu vana koolivend ning saatis selle loo mulle kuulamiseks, et kas mulle meeldiks seda laulda. Miski selle loo puhul mulle väga meeldis,” räägib Mikk ning räägib kuidas ta kujutas kohe ette milline loo video võiks välja näha. "Tekkis selline suvine tunne, lugu jäi kohe kõrvu ja nüüd siin ma olen, uue loo ja uue videoga."

Video loole “Kuu" sündis suhteliselt spontaanselt sõber Georg Tuliveri kaasabil: “Ta on väga andekas videomees. Leppisime kokku, et võiks video teha, kuid täpselt päeva paika ei pannud, sest ilm pidi ilus olema. Järsku tuli Georgilt kõne, et “minek!” ja nii ta sündiski.

Muretsesime vana Volga, panime kaamera tööle ja proovisime niipidi ja naapidi.” Mikk leiab, et eelkõige taheti selle videoga edasi anda rohkem emotsiooni ning see ka saavutati. "Auto, päike, suvi, ilus, mõnus,” loetleb Mikk märksõnu, mis videoga seonduvad.