Festivalil on Lenna muusikat võimalik nautida koos omanimelise bändiga. Hardi Volmer toob festivalilavale punk-rokki koos ansambliga Singer-Vinger. Kindlasti ei jää esitamata hitid nagu "Noored on hukas", "Kodusõda" ja "Ara jahtu". Aasta meelelahutaja, Tanel Padar, esineb laval koos The Suniga.

"Oleme kava kokku panemisel lähtunud alati kahest olulisest põhimõttest. Esmalt soovime tutvustada Seto folkloori, andes kohalikele artistidele võimaluse esineda laiemale publikule. Teisalt soovime Eesti popmuusika paremiku tuua Setomaa rahvale koju kätte," ütleb korraldaja Aime Tulp.

Lisaks Singer Vingerile, Lennale ja The Sunile näeb kahepäevasel festivalil ka edetabelite tippe vallutavat ansamblit Curly Strings, Mikk Tammepõldu, Dagöt, Kolumbus Krisi ja palju teisi andekaid artiste. Üle pika aja astub publiku ette ka ansambel Ummamuudu. Kõrvuti popmuusika viljelejatega näeb lavalaudadel ka leelokoore Sõsarõ ja Mokornulga, meestepunti Seto Miihi Summ ja teisi. Valgevenest tuleb kohale Zmitsier Vajtsiushkevich koos WZ Orchestra ansambliga.

Ostrova Festival toimub 18.-19. juulil Ostrova külas, Meremäel, Setomaal. Piletid on müügil Ticketpro veebipoes ja müügipunktides üle Eesti. Rohkem infot: www.ostrovafestivalid.ee