Muusikud bändist No-Big-Silence on koos tegutsenud juba 25 aastat ning sellesse ajavahemikku on mahtunud nii mõndagi. Kollektiiv on välja andnud 10 täispikka albumit ning mitmel neist võib kuulda koostööd erinevate Eesti artistidega. 19. detsembril esitatakse läbilõiget kogu tegutsemisajast - kuulda saab lugusid Aggressori aegadest ning kohal on palju külalisi, kes kõik kontserdil oma panuse annavad.

Esimesed kaks albumit, Procreate the Petrifactions (1993) ja Of Long Duration Anguish (1994)) ilmusid ajal, mil bänd veel Aggressori nime all tegutses. Järgnesid juba No-Big-Silence’i plaadid 99 (1997), Successful, Bitch & Beautiful (2000), Unreleased (2003), War In Wonderland (2006), Suurte Masinate Muusika (live-DVD koos Tiit Kikasega, Leigo Järvemuusika 2005) ning Starstealer (2009). Hiljem on ilmunud ka singlid The Falling (2013) ja Kõnetraat (2013). Üks põnevamaid kollaboratsioone aga sündis aastal 2004, mil koostöös Kosmikutega anti välja album pealkirjaga “Kuidas Kuningas Kuu Peale Kippus”. Rock Cafe kontserdil on oodata lugusid ka sellelt plaadilt, sest ühe külalisesinejana astub lavale justnimelt ansambel Kosmikud. Lisaks neile on erikülaliste hulgas veel Kaido “Draconic” Haavandi, Iiris, Hele Kõrve, Kaire Vilgats, Tarvo Valm ja Tiit Kikas.

No-Big-Silence’i kitarrist Kristo Kotkasel täitub 19. detsembril 40 eluaastat ning maraton-kontsert saab olema suurepärane viis, et seda päeva tähistada. “Bändi tegemine on saatnud mind üle 25 aasta ja see on olnud puhas lust! Teha selline monster-kontsert on vähim, mida saan pakkuda ja paluda nende fantastiliste aastate eest.

Mul on ääretult hea meel, et saan lavale astuda enamuse kunagiste bändikaaslastega ja ka paljude teiste inimestega, kes on oma hääle meie bändide plaatidele jätnud. Kontsert tõotab tulla tõesti selline, mida me kindlasti pole varem teinud ja ei tea, kas kunagi enam teemegi. Tuleme lavale nii Aggressorina, mis oli meie esimene ühine bänd ja väga paljude metali-fännide meelest üks parimaid omataolisi bände Eesti muusikas, tuleme No-Big-Silence’i lugudega kõikidelt albumitelt ja ka ühisprojektiga “Kuidas Kuningas Kuu Peale Kippus”, mis sai salvestatud CD-plaadiks koos ansambliga Kosmikud. Kontserdikülalistena astuvad lisaks üles ka mitmed veetlevad naislauljad, kes on oma hääle meie plaatidele jäädvustanud,” kommenteerib Kotkas.